مواد اولیه :
سيبزميني پختهشده دو عدد
كنسرو لوبياسبز يك قوطي
جوانه گندم 100 گرم
ذرت پخته و سرکه از هر کدام دو قاشق سوپخوري
كرفس خردشده سه قاشق سوپخوري
سس گوجهفرنگي و مایونز از هر کدام دو قاشق سوپخوري
شكر يك قاشق چايخوري
آويشن به ميزان لازم
طرز تهيه:
سيبزميني پختهشده را رنده كرده و لوبيا، جوانه، كرفس و ذرت را ريخته و خوب مخلوط كنيد. سسها را به سركه و شكر اضافه كرده، آويشن زده و بر روي سالاد ريخته و خوب مخلوط كنيد. سپس در قالب چرب شده ريخته و با قاشق صاف كرده و در يخچال كمي استراحت دهيد. بعد آن را در ظرف مورد نظر برگردانيد، تزئين كرده و سرو كنيد.