کیک رویال 1 2 3 4 5 پرنیان بازدید : 171 دوشنبه 03 آبان 1389 نظرات (0) مواد لازم:تخم مرغ=6 عددآرد سفید=6 قاشق سوپخوری(150 گرم)شکر=6 قاشق سوپخوری(150 گرم)پودر کاکائو=2 قاشق سوپخوریپکینگ پادر=دو قاشق مرباخوریکرم پاتیسیر یا مارمالاد زردآلو=5/1 لیوانشکلات مایع=150 تا 200 گرمکرم رویال=2/1 پیمانهطرز تهیه:قالب گرد متناسب با مایه را چرب کرده زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم.زرده را با شکر می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود.کاکائو را با زرده مخلوط کرده باز هم کمی می زنیم بعد پکینگ پادر را اضافه می کنیم و سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا سفت شود بطوریکه از تخم مرغ زنی نریزد،بعد زرده و سفیده را مخلوط کرده آرد را می ریزیم و بهم می زنیم تا تمام مواد مخلوط شوند.مایه را در قالب می ریزیم و قالب را روی اولین پنجره فری که قبلا گرم کرده ایم به طرف پایین می گذاریم و حرارت را 350 درجه فارنهایت می کنیم و یکــساعت می گذاریم در فر بماند تا کاملا پخته شود،بعد قالب را از فر بیرون می آوریم و می گذاریم سرد شود با کارد را از قالب جدا می نماییم و خارج می کنیم و را از ارتفاع به شکل دو تا سه دایره می بریم و روی هر قطعه را کرم پاتیسیر یا مارمالاد زردآلو می مالیم و قطعات را روی هم قرار می دهیم و شکلات مایع را با کارد یا قاشق روی می کشیم تا تمام سطح را بپوشاند و با لبه کارد روی آن را صاف می کنیم و با کرم رویال خطوط افقی منظم رسم می کنیم و خطوط دیگری که خطوط اول را قطع کند با کارد روی آن می کشیم.